Baseball kamp i New York

Baseball kamp i New York

Baseball kamp i New York

Vil du til Baseball kamp i New York? Her får du serveret alle de informationer du har brug for.

Yankee Stadium
Yankee Stadium ligger i bydelen Bronx, og er stedet hvor New York Yankee’s med Derek Jeter i spidsen (i hvert fald indtil september 2014), har hjemme.Det er absolut et besøg værd, også selvom du ikke er til sport! Stemningen er helt speciel, og hvis vejret er godt, er det jo bare et ekstra plus at, man kan bruge sin eftermiddag i selskab med amerikanere, som virkelig går all in når der baseball kamp. De kommer simpelthen hele familien, naturligvis klædt i Yankee T-shirts, caps og skumpegefinger. Ja selv babyer i Yankee bodystocking kommer de med. Og alle er i super godt humør, men ikke berusede og belastende som hvis du går til en fodbold -eller ishockey kamp herhjemme. Her oser at hygge! Skal du tage til Baseball Kamp i New York? Ja, så absolut!

Vand, light beer og popcorn er hamrende dyrt! Men fortvivl ej, for lige på den anden side af stadium ligger McDonalds. Så hvis du er smart, spiser du din frokost der, istedet for på Yankee Stadium.
Du må gerne tage drikkevarer med ind, så længe det uåbnet vandflasker. Og det kan altså godt betale sig at købe rigeligt af vand på gaden udenfor. Der giver du $1 for en flaske. På stadium giver du $5.

Subway’en bringer dig direkte til din baseball kamp i New York på Yankee Stadium. Du skal blot hoppe på enten B,D og 4 train. Der er mange som skal samme vej (det kan du se på mængden af mennesker med blå/hvide t-shirts på med et N og et Y), så det er nemt at finde vej.
Der findes naturligvis en app, som jeg vil anbefale at downloade til din telefon. Det er et subway kort over hvordan Subway’en kører i New York. Den hedder NYC Subway.

Baseball kamp i New York

Hvor og hvordan køber jeg billet til min Baseball kamp i New York?
Når du køber billet online, kan du selv vælge hvor du vil sidde (og dermed have indflydelse på hvor meget du vil give pr. billet). Vi fik nogle gode pladser og betalte omkring $40 pr. pers.

Her kan du se Yankee Stadium og billetmulighederne. Du skal blot holde musen/pilen hen over den sektion du gerne vil sidde i, så kommer prisen op.

Forresten, husk solcreme! Den giver godt når du sidder der og hepper og drikker light øl en hel eftermiddag ; -)

Tagged with: , ,
2 comments on “Baseball kamp i New York
 1. Camilla Pedersen says:

  Hey 🙂

  Vi skal til New York fra den 15. – 21. maj i år. Jeg har været inde og kigge på siden for kampe, men synes ikke, at jeg kan se, at der bliver spillet nogen i det tidsrum. Er det mig, der kigger forkert, eller er vi bare uheldige med datoerne?

  • Tanya says:

   Hej Camilla,

   Herligt I skal en tur til New York i maj måned 🙂 Det skal I glæde jer til!

   Jeg kan se Yankee’s ikke har nogle hjemmekampe lige præcis i de dage.
   Der er dog en anden mulighed, og det er at tage ud at se en Mets kamp.

   Det er en lidt længere tur end bare til Yankee Stadium, men I kan komme direkte derud med 7-toget fra fx. Times Square eller Grand Central.
   Det går direkte ud til Mets -Willets Point, hvor I så skal stå af.
   Derfra er det en kort gåtur 🙂

   Du kan se her, hvordan Mets spiller og mod hvem 🙂

   http://m.mets.mlb.com/schedule/

   Hent evt. app’en NYC Subway, det gør jeres ophold i byen meget meget nemmere 😉

   Rigtig god tur!

   Mange hilsner
   Tanya