Billigt hotel i New York City

Billigt hotel i New York City

Billligt hotel i New York City

Leder du efter et billigt hotel i New York City? Så læs blot videre.

For at finde et billigt hotel i New York City skal man stå tidligt op. Det kræver, at du gider bruge tiden på at kigge de forskellige sites igennem, der vil tilbyde dig overnatning i New York.
Jeg bruger som oftest (det gør jeg faktisk 9½ ud af 10 gange) Hotels.com

Hotels.com har prisgaranti

Jeg bruger Hotels.com af flere årsager.
For det første fordi de har et loyalitetsprogram, de kalder “Welcome Rewards”.  Welcome Rewards gør at du – når du har overnattet 10 nætter på et hotel booket gennem Hotels.com – modtager én “gratis” overnatning.
Lad os sige at dine 10 nætter i gennemsnit har kostet 950 kr. så får du altså 950 kr. at overnatte for.

Jeg bruger også Hotels.com fordi de yder prisgaranti, og den virker helt uden bøvl den garanti.
En sommer skulle jeg til New York ad 2 omgange, og jeg booker naturligvis altid mine hoteller i god tid (hmr hmr i hvert fald nogle gange).

Jeg havde også booket i god tid denne gang.
Og fordi de yder prisgaranti, så holder jeg altid øje med prisen efter jeg har booket.
I eksemplet her opdagede jeg, at det ene af mine hoteller i New York var faldet i pris.

Derfor fik jeg 850 kr. tilbage af Hotels.com.

Hotels.com prisgaranti, er som nævnt helt uden bøvl at benytte. Der er selvfølgelig en række betingelser, som skal være opfyldt (fx. skal værelserne naturligvis være helt identiske) dem kan du alle sammen se på deres hjemmeside.

Så finder du dit hotelværelse billigere, enten på Hotels.com egen side eller på et andet site, så refunderer Hotels.com differencen. Og det gør de typisk helt indtil kl. 23.59 dagen før du checker ind. Så hold øje med priserne på dit hotel, også efter du har booket det.

Der kan være penge at spare.

Billigt hotel i New York City

Hvordan får jeg et billigt hotel i New York?

Som nævnt anvender jeg næsten altid Hotels.com når jeg søger overnatning i New York. Jeg starter med at indstille mine søgekriterier. Min “gæstebedømmelse” står altid på minimum 8 og derefter indstiller jeg min pris.

I New York kan du, alt efter årstid, sagtens finde et lækkert hotel på Manhattan til mellem 1100-1500 kroner pr. nat for et dobbeltværelse.

Du kan også finde dem billigere i fx. Queens.
Jeg har selv flere gange været ved at booke hotel i både Queens og Brooklyn, men hvis jeg vil bo et “ordentligt” sted med gode og hyggelige omgivelser, så synes jeg faktisk at prisen er meget nær det samme, som man giver på Manhattan.

Og så vil jeg lige så gerne bo på Manhattan.

Billigt hotel i New York City

Læs altid bedømmelser og de “ægte” billeder på Tripadvisor.com.

Jeg kunne aldrig drømme om at booke et hotel uden først at tjekke området ud på Google Streetview, læse en håndfuld anmeldelser og se gæsters egne billeder på fx. Tripadvisor.com.

Kun på dén måde føler jeg at, jeg får hotellet rigtigt at se.
Gæsters egne billeder har jo ikke været igennem photoshop, og de er ikke taget med et kamera med vidvinkel objektiv.

Hotellerne svinger [meget] i pris

Når du er på hotel jagt, skal du tjekke priserne dagligt.

De kan svinge utrolig meget.
Jeg har prøvet at have et hotel i kikkerten, som kostede i nærheden af 10.000 kr. for 6 nætter i New York.

Og bam.

Lige pludselig stod det til omkring 5.500 kr.
Vi skyndte os at klikke på reserver og vi kunne da også se, at der kun gik et par dage, så kostede det igen de der 10.000 kr.
Det dyreste hotel jeg har boet på i New York (jeg har boet på mange forskellige) gav jeg 1959 kr. for pr. nat. Det var i efterårsferien 2017, vi var 3 voksne og hotellet blev booket 3 dage før vi tjekkede ind.

Jeg booker altid hotel der er WiFi og helst også med morgenmad (jeg er typen, der vågner og skal have mad asap).

Boligbytte – er jo også en mulighed!
At bytte bolig med en familie eller par i New York er også en mulighed. Jeg ville elske, jeg selv havde muligheden, for så er jeg ret sikker på jeg ville benytte mig af det temmelig ofte.
HomeExchange kan du søge boligbytte over hele verden, også New York. Husk blot at lave en kontrakt (kan hentes på homeExchange) således I er enige om husregler, rengøring, rygning osv. Hav evt. noget back-up i form af naboer, venner eller familie hvis der skulle være brug for det.

Tæt på Subway

Har du planer om at skulle bruge Subway i New York?
(Det har du 😉 ) så gør dig selv den tjeneste, at du lige undersøger:
1) Ligger der en subway station i nærheden af hoteller
2) Hvilke linjer kører til og fra din nærmeste Subway Station.

Det kan du undersøge på Google Maps eller ved at hente en app, der hedder NYC Subway.

Hoteller jeg har boet på (og kan anbefale) på Manhattan New York City

Billigt hotel i New York City

Shoreham Hotel New York

Shoreham : Lækkert, moderne og næsten på 5th. ave.

Vores første møde med hotellet var naturligvis da vi skulle tjekke ind. Vi blev budt et glas champagne, mens receptionisten klarede papirarbejdet. Værelset var temmelig småt, men der var det der var brug for. Badeværelset var med stort bad og god plads.

Rent og pænt og utrolig venligt personale.
De eneste to minusser var at vinduerne på værelset ikke kunne åbnes, så når vi trængte til “frisk luft” måtte vi åbne døren ud til gangen…
Og så er sengene ubehagelig bløde. Trods det, ville jeg bo her igen.

Uh, et kæmpe plus var jo så kaffe/te automaten i lobbyen! Fantastisk koncept.
Wifi var gratis, ingen morgenmad inkluderet.

Pris pr. nat ca. 1050,- kr. for 2 personer i et dobbeltværelse (februar)

Billigt hotel i New York

Udsigten fra Skyline Hotel

Skyline Hotel: Et udmærket hotel med pool

Hvis du bor i the new wing så er det et rigtig godt hotel. Værelserne her er store og rummelige, sengene her behagelige og der er ikke noget larm fra gaden eller lign. Men bor du i den gamle fløj, er du på r…. for at sige det mildt! Værelserne er gamle, slidte og de vender ud mod gaden, så her er rigtig meget støj! Hvis ikke du bor så du kan høre gaden, kan du høre rørerene og AC’en. Bed om blive flyttet!

Her er swimmingpool, som er ren! Mens du svømmer har du udsigt til bl.a. Empire State Building. Stort plus.
Lækker morgenmad til $14.99, men temmelig sløvt internet (som dengang ikke var gratis).
Det plejer at være et “dyrt” hotel, men hvis du kan få det til nedsat pris så er det pengene værd.
Intet Wifi eller morgenmad inkluderet.

Pris pr. nat ca. 1100,- kr. for 2 voksne og 1 barn (februar)

Billigt hotel i New York City

The Marcel at Gramercy

The Marcel at Gramercy: Møghamrende lækkert hotel i et fantastisk skønt område.

Værelserne er meget små. Meget!!! Men hvis I koordinerer hvordan I på skift har Jeres kuffert åben, så er det tilgengæld et rigtig lækkert hotel. Vinduerne kan åbnes, der er tagterrasse med udsigt til både Empire State Building og Chrystler Building.

På 10.sal er der gratis katte/te hele dagen, samt 2 computere med frit internet og printer. Der er Wifi på værelserne som virker udmærket.
Det er muligt at spise morgenmad for $ 12.95 (børn under 12 år gratis) mens man nyder udsigten over New York. Fantastisk hotel!

Wifi var gratis.
Morgenmad ikke inkluderet i prisen.
(Normalt er prisen temmelig høj på dette hotel, men vi fik det til en god pris).

Pris pr. nat kr. 940,-  for 2 voksne i dobbeltværelse (Ugen før påsken)

Billigt hotel i New York City

Hampton Inn Times Square North

Hampton Inn Times Square NorthLigger virkelig godt!

Jeg må indrømme jeg var sådan lidt træt af at, skulle bo i et tursitområde, som man jo altså ikke kommer udenom at området omkring Times Square er! MEN, når det så er sagt så er her virkelig stille, lækre spisesteder, vaskeri (ja, det kan blive nødvendigt selv på første dag!) og her omkring bor jo altså også almindelig amerikanere. Jeg mødte da i hvert fald nogle stykker på vaskeriet en fredag aften ; -)
Værelserne er dejlig store, især når man taler New York standard. Her er rent, pænt og med vinduer der kan åbnes. Vi boede på 4. sal med udsigt ned ad 52st.
Morgenmaden er typisk Hampton Inn, det vil sige; frisk frugt, cerials, bagels, toast, æg, omelet, juice og varme drikke. Yoghurt, vafler og diverse honning, marmelade osv. Hampton Inn Times Square North får mine varmeste anbefalinger og når jeg skal til New York igen, vil helt sikkert lige checke prisen på det her udmærkede hotel!

Wifi og morgenmad var inkluderet i prisen.

Pris pr. nat kr. 1531,- for 2 voksne og barn på 14  (højsæson sommer)

Billigt hotel i New York City

Hampton Inn Manhattan United Nations

Hampton Inn Manhattan /United Nations: Altså, vi taler ikke et typisk Hampton Inn! Desværre.

Personalet i skranken findes nok ikke sødere på Manhattan! Virkelig et fantastisk receptionist personale Hampton Inn har ansat på dette hotel! 

Rengøringen fejler heller ikke noget, hvis man da lige ser bort fra at, der ikke bliver fyldt op med hverken kleenex eller toiletpapir (hvilket er lidt træls, når man selv skal ned i receptionen og bede om lokumspapir. Det er temmelig usexet!)
Morgenmaden er også jævnt trist. Det friske frugt på dette Hampton Inn er byttet ud med “frisk” frugt på bøtte. Der var kun plain bagels til de første 4-5 morgengæster. Og der var kun 3 slags cerials at vælge mellem. Til gengæld var der ikke noget mælk i 3 dage! Jo, hvis du er til det fuldfede mælk, men ikke hvis du er til fedtfattig mælk. Og ja, så var personalet som stod for morgenmaden noget dosk i det. (Dosk er jysk og betyder, at man er doven og langsom). 

Gider du læse om mere “elendighed”, kan jeg fortælle værelserne med 2 dobbeltsenge er alt for små når man bor 3 på et værelse. Og badeværelset…. Pyha. Don’t get me started! Man kommer hinanden ved, lad mig bare sige det sådan.
Se dette for dig; lige ud for døren til badeværelset ser du toilettet. Du vil lukke døren, som i øvrigt er en skydedør, men den er ikke lang nok!!! Det vil altså sige når du sætter dig på toilettet, er der åbent enten i den ene eller anden side. Du må bede dine medrejsende om at tænde for fjernsynet (og evt. skrue højt op for lyden, det kommer an på dit business) og ellers bede dem sætte sig helt op til hovedgærdet på deres senge (for i den anden ende kan de kigge ud til dig pga. den alt for korte skydedør). Uanset hvor tæt jeg synes vi er i vores familie, så har jeg altså ikke lyst til at være SÅ tæt på dem! Så er det altså sagt! 
Området hotellet ligger i er super : -)

Vil jeg bo her igen? Nej, det vil jeg nok ikke – så skal det dælme være billigt. 

Gratis Wifi og morgenmad.

Pris pr. nat 1196,- kr. for 2 voksne og barn på 14 år (højsæson sommer).

Hampton Inn New York 35th st.

Udsigten fra Hampton Inn New York 35th st.

Hampton Inn New York 35th street Empire State Building: Beliggenheden er alt!

Jeg var faktisk meget i tvivl om jeg skulle vælge dette hotel på Manhattan eller om jeg skulle vælge et af dem jeg havde boet på før og været meget tilfreds med. Men endte i sidste ende med at vælge dette mindre Hampton inn på 35th st. lige ved Herald Square.

Beliggenheden den fejler absolut intet. Den er fantastisk! Der er omkring 80 meter ned til Subway Stationen. Macy’s, Starbucks, Sephora, Levi’s, Pax, Empire State Building, Times Square og ja alt ligger lige i nærheden. Så beliggenheden for dette Hotel midt på Manhattan taler virkelig for.

Værelserne er til gengæld ikke særlig store. Vi boede på et værelse med kingsize seng (det var egentlig en fejl, men det kan du læse mere om i dette indlæg om hvad man gør når ens bagage er forsinket og der ikke er noget værelse ledigt på hotellet trods du har både forudbestilt og betalt for værelset – Det er ved at blive skrevet, så link kommer senere) med udsigt til Empire State building. Værelset var ikke mindre end vi stadig havde god plads til vores kufferter.

Der er både karbad og bruser på badeværelset, fri Wi-Fi, gratis morgenmad som er lidt skrabet i forhold til hotelkædens standard, men der er rig mulighed for at blive mæt. Frisk frugt, en gang raisin bran (noget ala All Bran) og lidt æg kan alle vel lide om morgenen. Der er i øvrigt gratis kaffe og te hele dagen.

Se hvordan morgenbuffeten ser ud på videoen på min Facebookside.

Ville jeg bo her igen?

Ja det ville jeg.
Det må dog siges at skal jeg bo her om sommeren hvor der er mange flere turister end i februar, så vil jeg bede om et værelse uden udsigt til Empire State Building.
Der er forholdsvis meget larm fra gaden, og det er den vej Empire State ligger såeh ツ.

Jeg boede på 14. etage (med udsigt til Empire State) og var lige på kanten til at blive træt af larmen om natten og tidlig morgen.

Siden har jeg boet på hotellet igen, har haft værelse uden udsigt.
Fra 15. etage (uden udsigt til Empire State) er der intet larm fra gaden. Overhovedet.

Pris pr. nat mellem 812 – 884 kr. for 2 personer (januar og vinterferie) og som nævnt er det inklusiv morgenmad og wifi.

Hotelværelset på Hampton Inn Madison Square Garden Area Hotel

Hampton Inn Madison Square Garden Area Hotel

Hampton Inn Madison Square Garden Area Hotel: Fint hotel med god beliggenhed!

Hotellet ligger super godt med både Subway, Herald Square og Macy’s lige rundt om hjørnet. 
Ja, faktisk alle de butikker, jeg nævner i beskrivelsen af hotellet ovenfor. 
Fordelen ved dette hotel er at det er lidt mindre, end de andre Hampton Inn hoteller på Manhattan. 

Det er værelserne til gengæld også. 
Jøsses et lille værelse (19kvm). 
I hvert fald når man er 1 voksen og 2 store teenagers på 190 cm. 

Når det så er sagt, så er personalet meget meget venligt her. 
Morgenmaden (som er gratis) er standard Hampton Inn og der er, som på de andre Hampton Inn hoteller gratis WiFi og kaffe, te og kakao hele døgnet. 

Ville jeg bo her igen? 

Ja, hvis vi bare var 2 afsted, ville jeg absolut bo her igen. 
Til 3 personer (og bagage) var værelset lige lille nok. 

Pris pr. nat 1959,- for 3 voksne (efterårsferie uge 42 booket få dage før)

Update:
Jeg har netop booket dette hotel igen. Denne gang skal vi give 1224,- pr. nat for 2 voksne.

(marts)

Har du læst indlægget om, hvordan du kan få fingrene i en billig flybillet til The Big Apple, eller hvordan du bedst og billigst kommer fra lufthavnen i New York til dit hotel?

Tagged with: , , , , , , ,
13 comments on “Billigt hotel i New York City
 1. Rasmus Faurholt says:

  Som lovet lige mit tip til et lækkert hotel til en fair pris.
  Distrikt Hotel.

  Hotellet er beliggende på 40th Street mellem 8th Ave og 9. Ave, og er et ideelt udgangspunkt til at få set New York. Undergrundsbanen er lige rundt om hjørnet, og hotellet ligger cirka 5 minutters gang fra Times Square. Der er masser af restauranter i området. Et ca 500 meter fra hotellet (på 9. Ave) er der et fantastisk, romantisk italiensk spisested, som conciergen anbefalede (husker ikke navnet).

  Vi havde et lækkert værelse mod 40th Street, med en smule skylineudsigt. Værelset var en fin størrelse, lækkert badeværelse med brus. En Ipod Dock og ellers alt hvad man skulle bruge. Kort sagt, rent komfortabelt og moderne. Da vi checkede ind, var der en lille brownie med en håndskrevet seddel fra hotelpersonalet med ønsket om et godt ophold. Lækker lille detalje 🙂

  Vi købte morgenmad på hotellet en dag, og den var fin… men helt ærligt, de fleste morgener vi tog en kop kaffe på Starbucks eller Dean & Deluca på 8th Avenue 😉

  Om sommeren er der gratis icetea i receptionen og ved vintertide hot applecider. Igen en hyggelig lille detalje.

  Der er super service på hotellet og conciergen er meget villig til at hjælpe med alt fra sportsbilletter til restauranttips.

  Venligt nærmest familiært hotelpersonale og lækre omgivelser gør dette til mit favorithotel i NY 🙂

  Mad-tip: Rocking Horse Cafe er et fantastisk sted for med lækker upscale mexicansk mad og ikke langt fra hotellet.

 2. Laura R. says:

  I hvor god tid bestiller du normalt hotel? Jeg skal rejse i november, og jeg frygter at hotelpriserne kun vil stige og stige 🙂

 3. Laura says:

  I hvor god tid bestiller du normalt hotel? Jeg skal rejse i november, og jeg frygter, at priserne bare stiger og stiger 🙂

  • Tanya says:

   Hej Laura,

   Det svinger meget. Normalt er jeg ikke så god til at planlægge mine ture i god tid. Er meget spontan når det kommer til New York.

   Men jeg bestiller (næsten) altid hos Hotels. com og det gør jeg af flere årsager.
   1) De har alle skatter inkluderet – dvs ingen overraskelser når jeg tjekker ud
   2) De har prisgaranti indtil dagen før jeg tjekker ind
   3) De har et Welcome Rewards point system, som gør at hver 10. nat er “gratis”.

   Mht. prisgarantien, så har den sparet mig for maaaange penge gennem årene.
   Jeg bookede i marts/april en hotellejlighed til mit næste ophold. Jeg har lige for en uge siden fået – hold nu fast – 2265 kr. tilbage på prisgaranti, fordi lejligheden er faldet i pris.

   Så konklusionen må være at booker du gennem fx. Hotels (der er sikkert andre, som yder samme service) så skal du ikke være bange for om hotellet stiger.

   Finder du en god pris. Så slå til 🙂

   Jeg kan sige at jeg for den 2 værelses hotel lejlighed (med pool på taget) skal give 8137,- kr. for – for 2 voksne og 2 unge (14 og 15 år) for 5 nætter.

   RIGTIG god tur 🙂

   Mange hilsner Tanya

   • Caroline says:

    Hej Tanya,

    Tak for en god oversigt over gode og billige hoteller i NY 🙂

    Hvad hedder det hotel med den 2 værelses lejelighed? Det lyder som en god pris 🙂

    • Tanya says:

     Hej Caroline,

     Det er en sindssyg god pris! 🙂
     Vi skal bo i en af Dharma Home Suites lejligheder i New Jersey (lige på den anden side af Hudson River).

     Vi skal bo i en af lejlighederne ved Paulus Hook, så hvis du bare søger på Dharma Home Suites Paulus Hook, så finder du det 🙂

     Bedste hilsner fra
     Tanya

     • Tanja says:

      Hej Tanya. Har i været afsted og boet på dette hotel, vi overvejer at booke det 😊 Hilsen Tanja

     • Tanya says:

      Hej Tanja,

      Hvilket hotel mener du? 🙂

      Hilsen Tanya

   • Laura says:

    Tak for det fine svar!

 4. Christina says:

  Vi har boet på Hampton 35 Streets her i uge 42, 2 personer i et værelse på 17 m2, rigtig pænt og rent, og rimelig morgenmad den varme mad var afvekslende hver dag. Og super beliggenhed. Booket gennem hotels.com . Anbefales👍

  • Tanya says:

   Fedt du har haft en god oplevelse med Hampton inn ved Empire State Building Christina 🙂

   Tak fordi du gad droppe din kommentar. Det sætter jeg pris på.

   Mange hilsner fra
   Tanya

 5. Natasha says:

  Har du nogle gode hotel fifs til rejse med 4 børn, to små og to teenagere ? – vi forestiller os at vi gerne vil bo på samme værelse, dog med 1 soveværelse.
  🙂

  • Tanya says:

   Hej Natasha,

   Nej lige med 4 børn har jeg ikke nogle fifs til valg af hotel.

   I sommer da vi havde to teenagere med, valgte vi at bo i en lejlighed fremfor at have to værelser på et hotel (det var ikke en option for os at bo på samme værelse alle 4), og det endte med at blive en meget billigere løsning end hotel.

   Vi bookede en “hotel-lejlighed” gennem Dharma Home Suites og boede i en fed lejlighed i Jersey City, lige ned til Hudson River og med udsigt over Manhattan.

   Vi boede her i 5 nætter og betalte lidt over 8000,- incl. taxes for lækker lejlighed, med pool på taget. Så prøv evt. at se om Dharma Home Suites har noget, der kunne passe jer (de har også lejligheder på Manhattan tror jeg).

   Mange hilsner
   Tanya