Black Friday

Black Friday

Black Friday

Er Black Friday det nye sort? Ikke i USA, men det er en dag hvor du kan gøre en god handel!

Det lyder lidt mørkt og dystert “Black Friday” men det er det langt fra! Det er den dag på året, hvor du med god samvittighed, kan lufte kreditkortet og tjene en masse penge! Hvad der er sparet er jo som bekendt tjent ikk’ !?

Black Friday – hvad er det?
Black Friday er, hvis du spørger de ansatte i byens butikker, en dag de frygter lidt (det gør min ven Brenda i hvert fald!) Og hvorfor så det? Jo det er såmend fordi amerikanerne går shop amok på Black Friday og det ikke uden grund, for der er afsindig gode tilbud at få den dag. Det er en slags ”Nu-starter-julehandlen-og-vi-har-tilbud-kun-i dag-og-i-morgen-og-resten-af-året-koster-det-dobbelt-pris” dag. Så Black Friday er den ene dag om året hvor hele USA holder gigant udsalg. Uanset om det er på nettet eller i fysiske butikker du handler, så kan du spare massevis af dollars lige præcis dén dag.
Butikkerne åbner typisk meget tidligt den dag, og lukker sent. Netbutikkerne har selvfølgelig tilbud fra midnat, og det er her du VIRKELIG kan gøre det godt! Jeg kommer ind på om lidt hvordan du får mest ud af dagen OG pengene på Black Friday.

Hvornår er det Black Friday?
Det er altid Black Friday dagen efter Thanksgiving, som er den 4. torsdag i november. Black Friday er altså altid den 4. fredag i november.

Black Friday 2018 falder den 23. november

Hvordan får jeg mest ud af mine penge?
Der er fordele og ulemper ved Black Friday. Èn af ulemperne er jo selvfølgelig alle de mange mennesker der også er ude efter et godt tilbud den dag! Men fortvivl ikke, for der er jo heldigvis masser af butikker der også har en webshop! Så hvis du vil have et godt tip, så når klokken er midnat (mellem Thanksgiving og Black Friday) går du online og køber dine ting der. Du kan ofte vælge enten at hente dine ting i den fysiske butik, ELLER du kan vælge at få dem sendt til dit hotel. Hvis du får varerne sendt til dit hotel, så sparer du også Tax’en som ellers i New York er 8,875% på de fleste ting.

Selvom det kan være fristende at slide kreditkortet op, så står skattefar og venter på dig i lufthavnen når du lander i Danmark. Så hvis ikke du vil risikere en lille ekstra-udgift, så anbefaler jeg du læser om toldreglerne i Danmark inden du slipper din indre shopaholic løs.

Tagged with: , , , , ,