BYOB betyder Bring Your Own Bottle

BYOB betyder Bring Your Own Bottle

BYOB betyder Bring Your Own Bottle

BYOB betyder Bring Your Own Bottle og er et fantastisk koncept! Men hvordan fungerer det i virkeligheden og, hvordan finder man ud af, at lige netop dén restaurant DU har valgt at bestille bord på, de kører med det koncept? Få serveret et link direkte på et sølvfad. Næsten.

BYOB er i virkeligheden lige så skide smart som det lyder! Vi har lært at BYOB betyder Bring Your Own Bottle, hvilket vil sige præcis det du sidder og tænker; Nemlig at du kan bestille bord på en restaurant og nyde godt af deres retter OG så tage din egen vin med. Er det ikke fantastisk?

Kører alle restauranter med BYOB konceptet?
Nej, det er ikke alle restauranter i New York der kører med det. Desværre. Og de som tilbyder at du kan tage din egen vin med har ofte nogle regler for, hvornår du må tage det med. Nogle er temmelig humoristiske og siger “jamen hey, bare du giver et glas og den er god, er det okay med os!” Andre giver grønt lys for du bringer din egen flaske med på bestemte dage i ugen. Det falder typisk på en mandag eller onsdag. For dig er det jo lige meget, hvornår på ugen det er. Du har ferie : -)

Hvordan finder jeg ud af om en restaurant tillader mig at tage min egen vin med?
OpenTable har de gjort det let for os. Her kan du se, hvilke restauranter i New York der kører med BYOB konceptet. Du klikker såmend blot ind hvilken dag du planlægger at skulle gæste en restaurant, hvor mange personer I er og du kan endda vælge område, prisklasse og om det skal være fransk, italiensk, Amerikansk eller noget helt andet.

Det med småt
Du skal være obs på at nogle restauranter opkræver et corking fee, hvilket betyder du skal betale et bestemt beløb hvis du vælger selv at medbringe din vin. Beløbene varierer. Jeg er stødt på alt lige fra $25 til $65.
Det er ikke alle restauranter der opkræver, men nogle gør altså…

Læs også
Er du til lækre bøffer? Så kan jeg anbefale et besøg hos Ted’s Montana Grill. De har godt nok ikke konceptet Bring Your Own Bottle, men bøfferne er gode!

 

Tagged with: , ,