Ellens Stardust

Ellens Stardust

 

Ellens Stardust

Ellens Stardust er en oplevelse uden sammenligning! Hvad er Ellens Stardust? Det er diner møder karaoke – kort fortalt.

Ellens Stardust er et sted jeg har anbefalet til mange, som besøger New York (og USA) for første gang. Og heldigvis er de vendt tilbage med smil på læben og sagt det var godt de tog afsted!

Ellens Stardust – ikke en hvilken som helst diner
Når du træder ind over dørtærsklen til denne utraditionelle diner, bliver du mødt at larmende højt musik (så højt det næsten er for meget, i hvert fald hvis du kommer der om morgenen!) Men du skal ikke vende om af den grund, du vænner dig hurtigt til det ; -) Jamen det er rigtigt! Du bliver opslugt af den stemning der er derinde, for den finder du ikke andre steder end her og det er ikke meget løgn, hvad jeg har skrevet ” Diner møder Karaoke” for det er egentlig det der sker.

Du har en masse unge talenter der alle gerne vil gøre sig på Broadway. Men der er mange om buddet og man skal jo have cream cheese på sin bagel, så derfor må man arbejde, indtil man bliver det nye store navn på de skrå brædder. Og kliché eller ej, så er tjenerne alle nogle der håber på at, danse eller synge sig til vejen dertil. De er ikke bange for at give den alt hvad de har, og hvem ved. . .  Måske har du inden du får dig set om, spist morgenmad der blev serveret af en nyere udgave af Jude Law.

Hvor ligger Ellens Stardust?
Har du spadseret op og ned ad Broadway op til Times Square har du helt sikkert passeret den på et tidspunkt. Du finder nemlig dineren på hjørner af Broadway og 51 st.

Morgenmaden er ikke synderlig god, men de serverer en stor lækker burger til frokost. Jeg vil kalde det en “mande-burger” for der er temmelig meget kød i og knap så meget salat, men den er nu god alligevel.

Er det noget for dig?

Se hvad Ellens Stardust har på menuen her.

Tagged with: , , , ,