Halloween i New York

Halloween i New York

Halloween i New York

Hvad laver man til Halloween i New York? Se her hvad der er et hit blandt New Yorkerne.

Ærgerligt nok har jeg endnu ikke haft fornøjelsen af at fejre Halloween i New York. Men at fejre dagen med amerikanere er ikke fremmed for mig. Jeg har nemlig været i Californien i Halloween måneden. Og lad mig sige, det er fantastisk! Er du til noget, der er lidt for meget, så vil du elske Halloween i USA. Og da man ikke kan undgå at elske New York, så kan Halloween i New York kun gå godt!

Der er forskellige måder du kan hygge dig på, på selve dagen. Altså den 31. oktober – Den dag Amerikanerne fejrer Halloween. Nedenfor vil jeg komme med nogle af de ting, jeg ville lave, hvis jeg var i New York den dag. Har du andre bud, er du velkommen til at skrive en kommentar så kan andre få glæde af dine rejseoplevelser og tips til Halloween i New York.

The Village Halloween Parade
Ligesom East River og Brooklyn Bridge er stedet, hvor New Yorkerne tager hen 4. juli, så er det min opfattelse at New Yorkerne samledes i Greenwich Village når kalenderen viser 31. oktober og det er Halloween.
The Village Halloween Parade starter kl. 19 og slutter omkring kl. 23, men det anbefales du kommer tidligt!
Tro mig, det er også noget nemmere, end hvis du kun kommer en time eller to i forvejen!

Hvis du har lyst, har du mulighed for selv at deltage i paraden. Det kræver blot at du er klædt ud og tilmeldt! Men ellers kan man jo altid se på.
Er du hverken til menneskemylder (altså når du ser på) eller at være klædt ud, så har du også muligheden for at se The Village Halloween Parade i TV på NY1 fra kl. 19.30- 21.30

Videoen er fra Halloween Village Parade 2013 – optaget af uploaded på Youtube af Nicholas Wolfson

Downtown New York Ghost Tours
Er du ikke til det helt vilde med fest, farver, musik og hundredevis af mennesker så har du mulighed for at komme i Halloween stemning på en tour gennem New York’s hjemsøgte kvarter – Financial District.
Ghost Tour’s hjemmeside, lover de at I bl.a. skal besøge hjemsøgte steder, kirkegårde og du får mulighed for at bevise du ikke er bange for spøgelser, når I besøger et af de steder Ghost Busters 2 blev filmet.
Du vil også kunne finde info om priser og tidspunkter på den side.

Halloween i New York

Der findes naturligvis utallige måder at tilbringe Halloween i New York! Time Out New York har en rigtig god Halloween Guide som du med fordel kan tjekke.

Jeg har min all time favorite site, som jeg henviser til i tide og utide. Her kan du se, hvad der sker i New York og hvornår. Du skal ind på NYC Insider Guide, der kan du finde masser af nyttige oplysninger om, hvad der sker i New York i de dage du er der.

Hvis ikke du allerede følger med på Facebook og Instagram kan jeg varmt anbefale dig at gøre det ツ

Tagged with: , , , , ,