Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan

Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan

Du lander med stor sandsynlighed i New York’s lufthavn JFK eller Newark. Men hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan?

Uanset om du skal fra JFK til Manhattan eller fra Newark til Manhattan så hober  mulighederne sig op!  Så sæt dig godt til rette i din din ynglings stol og få serveret de forskellige muligheder der er, når jeg præsenterer dig for svaret på; Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan?

Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan

Car Service fra lufthavnen til Manhattan

Min favorit er at benytte car service når jeg skal fra lufthavnen og videre til mit hotel, der som oftest ligger på Manhattan.

Jeg har fløjet både til JFK og Newark, og har benyttet Car Service til og fra begge lufthavne. Og det ER altså bare en ren fornøjelse at komme igennem immigration, hente bagagen og så finde den herre eller dame som står og vifter et skilt med dit navn på.

Som en læser skrev til mig “det lugter lidt af movie star”.

Ved at få en privat chauffør til at hente dig er du hurtigt ude af lufthavnen.
Du ved hvad prisen er på forhånd (og der er ingen der prøver på at snyde dig!) OG din chauffør vil ofte komme med et tip eller to til, hvad du skal opleve mens du er i New York.

Ofte er de gode til at komme med tips til lækre billige spisesteder.

En anden god ting ved at bestille car service eller privat chauffør fra lufthavnen til hotellet, er at du slipper for køen til Taxa’en.

Og sidst men ikke mindst, så er den bil du bliver hentet i ren, pæn og velduftende.
Det er ikke en gammel smadderkasse der lugter af noget gammelt surt udefinerbart (jovist det har da sin charme at prøve at køre taxa i New York, men så prejer du en på Manhattan i stedet).

Du kan sende en mail til dit hotel og spørge om de tilbyder car service eller limousine service. Og hvad det koster. Vær obs på at der godt kan være én pris hvis du bestiller car service i receptionen og en helt anden pris hvis du bestiller det gennem conciergen.

Vi fik en pris på Hampton Inn ét år, og fik herefter en mail fra deres concierge hvor prisen var $20 mere. Jeg spurgte hvorfor der var prisforskel, det kunne hun ikke lige svare på. Jeg bookede naturligvis til den billige pris, for det var var jeg gav sidst jeg var i New York! Og man er vel jyde, så hvad der er sparet det er tjent ; -)

Hvad koster det med privat chauffør?

Prisen for denne luksus kan fås fra $59 + drikkepenge (pris 2020 med afhentning i JFK)

Skal du hentes i Newark er priserne fra $90 (2020)

Rejser I 2 eller flere sammen, er car service både hurtigere, mere komfortabelt og faktisk også temmelig billigt!

Det er kun ca. 200-250 kr. pr. mand hvis I er to.

Jeg bruger selv NC Car & Limo Service

Du kan skrive en mail direkte til “vores” chauffør Kevin, som både sender dig SMS og mail før du bliver hentet.

Du fanger Kevin fra NC Carservice på enten mail nccarservice@hotmail.com eller booke direkte på hans hjemmeside.
– Hils ham endelig fra mig 🙂

NC Carservice har flere pakker og biler du kan vælge imellem.
Du kan priserne her.

Jeg plejer gerne at vælge den, hvor han står i lufthavnen med et skilt som har mit navn på.
Det er lige sjovt hver gang ツ

Du kan se andre email adresser og anbefalinger her fra New York rejsetips her.

Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan

Limousine

Vælger du at benytte car service, har du mulighed for at bestemme hvilken type bil du vil hentes i.
Hvis du vil hentes i en klassisk lang limousine i lufthavnen og ankomme til dit hotel med manér, så koster det dig fra $145 og op efter (Januar 2020).

Jeg ville spare de penge hvis jeg var dig, og i stedet tage en “spontan” tur en dag eller aften i New York i stedet.

Da jeg blev 40 bookede jeg en Limousine, som kunne hente os alle (hele rejsegruppen) ved lejligheden og så køre os til en restaurant på Manhattan. Limo’en hentede os igen.
Jeg kan desværre ikke huske, hvad jeg gav.

Men jeg kan se inde på NC Car & Limo Service at du blot kan kontakte dem for en pris.
Jeg plejer, at skrive til dem på Facebook.

Det var et tip der ikke lige handlede om “hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan”, men sådan er det jo når, man som jeg, har meget på hjerte.
Tilbage på sporet . . .

hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan

Taxa eller Yellow Cab til og fra lufthavnen

At tage en taxa er selvfølgelig også en mulighed når du vil fra lufthavnen i New York og videre til dit hotel.
Ulempen ved at tage taxa er dog, ja der er faktisk mere end én kommer jeg lige til at tænke på.

Men én af ulemperne er at, der ofte er en lang kø for at komme med taxa.

Og du SKAL, eller du bør i hvert fald holde dig til den kø, for ellers kan du risikere at komme ud at køre med en der, for at sige det på godt jysk, simpelthen tager røven på dig!

Det er afprøvet i 2012 (jeg havde været i New York så mange gange på det tidspunkt, at jeg burde have vidst bedre!).
Anyway, min niece og jeg tog en taxa, og han endte med at ville have $100. Vi så ikke umiddelbart nogen anden udvej end at betale den griske stodder de $100.

En lidt træls start på en ellers hyggelig og spændende tur til The Big Apple. Jeg har hørt fra flere, at de er blevet snydt på den måde.

Vælger du at tage med taxa til Manhattan fra JFK lufthavnen, er der lavet det der hedder Flat Fare (det vil sige en fast pris).

Flat Fare fra JFK til Manhattan er $52 + $ 5,54 i vejafgifter (2018)

Skal du fra Newark til Manhattan er betaler du efter taxameter + $17,50 i vejafgift (2018)

Husk at der i USA er en anden drikkepenge-kultur end i DK.

Air Train
Rejser du alene kan det svare sig for dig, rent økonomisk, at tage med Air Train. Og det er let nok. Du følger blot skiltene med teksten “Air Train”.

Air Train fra Newark lufthavn
Lander du i Newark, vil du blive kørt – med Air train – til Newark Airport Station, hvorfra du skal tage et tog til Penn Station, som ligger på Manhattan. Nu kan du så vælge at gå herfra, tage subway eller hoppe i en taxa til dit hotel.
Det koster omkring $13 at tage med Air Train til Manhattan fra Newark, og du skal forvente der går en times tid med det. Der står flere steder, det tager en halv time, men den holder ikke i praksis.

Air Train fra JFK lufthavn
Det er forholdsvis nemt og  i hvert fald billigt at komme fra JFK til Manhattan med Air Train. Du hopper simpelthen bare ombord på toget til enten Jamaica Station  eller Howard Beach alt efter hvor du gerne skulle lande i sidste ende. Der er storskærm der kan hjælpe dig med at finde ud af om det er den ene eller anden station. Og ellers spørg de lokale, de har helt styr på det.
Først på Jamaica Station (eller Howard Beach) betaler du de $5 det koster for billetten + $1 i gebyr for at få udstedt et Metrocard, som er et andet Metrocard end det du bruger til Subway’en.
Det skulle tage en god halv time fra JFK til Penn Station med Long Island Rail Road (men det tager altså lidt længere tid).

Jeg har prøvet at tage Air Train fra JFK til Manhattan én gang og det var uden bagage (den var stadig i Berlin!). Jeg må sige at jeg stadig foretrækker at benytte private car service.

Shuttle Bus
Endelig er der muligheden for at tage en Shuttle Bus. Jeg har dog ikke selv prøvet det i New York, men det har jeg i Miami og jeg må sige. . . Jeg synes det tog ufattelig lang tid, og det var træls at skulle forbi andre hoteller for at smide andre turister af. Så medmindre det er fordi du tænker; “Det lyder skisme sjovt” så synes jeg du skal vælge en anden transportform når du skal fra lufthavnen til dit hotel på Manhattan, eller hvor du nu end skal bo.

En lejebil
Jeg har kun afhentet en lejebil på Manhattan, og ikke i lufthavnen. Så jeg kan desværre ikke fortælle dig hvor let eller besværligt det er. Men hvis du vil læse mere om lejebiler, kan jeg anbefale dig at læse mere på USArejsetips.dk, der har jeg skrevet et indlæg omkring billeje i USA.

Læs også
Jeg vil anbefale dig at læse indlægget Værd at vide om billetter i New York, og se om ikke du kan spare nogle penge. Det kan du i hvert fald hvis du benytter dig af alle de gratis oplevelser New York har at byde på.

Tagged with: , , , , , , , ,
41 comments on “Hvordan kommer man fra lufthavnen til Manhattan
 1. Karin og Lars Bendix Poulsen says:

  Vi var i NY i februar 2015 og havde hyret den taxa, som Tina havde anbefalet:
  Alcalde’s Limousine/chaufføren Liliana og som vi havde fået an aftale med ved at maile på rimandy34@yahoo.com.
  Hun var præcis ved afhentning i lufthavn og på hotel (havde en A4-side med vores navne på) og kørte både sikkert og hurtigt.
  Kan anbefales! Pris incl. tips 80 dollars.
  Karin og Lars Bendix Poulsen

  • Tanya says:

   Hej Karin & Lars
   Hvor dejligt at I har haft en god oplevelse! Jeg er ked af prisen var højere end den jeg havde beskrevet for jer. Om det var fordi I var 5 personer skal jeg ikke kunne sige, men jeg endte med at finde mig en ny chauffør da prisen var steget $7 siden sommeren 2014.

   Skal I afsted igen, så find kontaktoplysninger på den nye chauffør her på bloggen 🙂 Det er nemlig stadig de $65 incl. toll

   Jeg håber I vil dele et billede eller to med mig på Facebook eller Instagram 😉
   Kh Tanya.

   • Linette Riis says:

    Har lige forespurgt på 5 personer og fik en pris på 125-147 usd.

    • Tanya says:

     Hej Linette,

     Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor prisen er så høj. Måske fordi I er 5?
     Prøv evt. at forhøre dig på hotellet I skal bo på, hvad de kan arrangere en airport pick up for 🙂

     Hilsen Tanya

 2. lisbeth says:

  Hvor bestiller jeg en chauffør henne??

 3. lisbeth says:

  Nu har jeg kontantet rimandy34 som karin og Lars har skrevet om hun skriver at det koster 65 plus
  told og parkering…… vel du skrive hvilken side du finder det til 65 incl det hele….
  med venlig hilsen Lisbeth

  • Tanya says:

   Hej Lisbeth,

   Jeg brugte ikke Liliana (som træffes på rimandy-mailen) sidste gang. Jeg brugte i stedet en ny chauffør ved nccarservice@hotmail.com.
   Han/hun henter dig i lufthavnen og kører dig til hotellet i New York. God service. Præcis pick-up og dejlige store, rene velduftende biler. Præcis som hvis du benytter Liliana 🙂

   De har desværre ingen hjemmesiden. Så du må prøve at skrive en mail til dem, og forhøre dig om prisen er som den var i februar. Alternativt kan du forhøre dig hos hotellet om de tilbyder car service/private car 🙂

   Bedste hilsner
   Tanya.

 4. Cille Steffensen says:

  Hej Tanya.

  Familien og jeg skal afsted den sidste uge i juli, og vi glæder os som bare pokker 😀
  Vi vil rigtig gerne hentes i lufthavnen,(tog metroen sidst vi var derovre, og det var noget være rod)
  Har læst en del her på din side og tænker at booke via ovenstående mail. Er der plads til 4 voksne med baggage?
  Venlig hilsen
  Cille.

  • Tanya says:

   Hej Cille,

   FEDT!!! Jeg kan godt forstå du glæder dig, du ved jo selv hvor fed byen er 😉

   Du skriver bare til en af de chauffører vi plejer at benytte (kan stå 110% inde for dem!), hvor mange I er og detaljerne omkring jeres flytider, så sender de en bil 🙂 Få lige tjek på priserne også – just in case du ve’ 😉

   RIGTIG god tur Cille og husk at dele nogle af dine billeder med os (du kan bruge instagram @newyorkrejsetips #newyorkrejsetips eller uploade dem på Facebook).

   Kh Tanya.

   • Joan says:

    Hej. De priser du skriver – er det en vej eller retur?

    • Tanya says:

     Hej Joan,

     Priserne jeg oplyser er cirka priser (de kan have ændret dem – alt efter sæson osv.) og er for enten af blive kørt til lufthavnen fra dig hotel eller hente dig i lufthavnen og køre dig til dit hotel.

     Du booker altså én tur ad gangen til den pris 🙂
     Jeg håber du får en rigtig god tur når den tid kommer!

     Bedste hilsner
     Tanya

 5. Anne says:

  Fed side 👏🏼👏🏼👏🏼
  Vi rejser i oktober, lander efter planen kl. 21.30 fredag aften. Hvor lang tid skal vi forvente at det tager at få bagage etc? Hvornår er vi ude af lufthavnen?

  • Tanya says:

   Hej Anne,

   Tak skal du have for dine roser 😉
   Det er svært at sige, hvor lang tid I skal forvente det tager før I er ude af lufthavnen.
   I kan være super heldige at være det første fly, være de første der får jeres bagage og så kan I stå på Manhattan efter en times tid.

   MEN det kan også være I er knap så heldige. Immigration alene kan godt tage en times tid, hvis I lander på det forkerte tidspunkt. Jeres bagage kan være forsinket osv.

   Jeg plejer at være ude en lille time efter jeg er landet. Dog har jeg prøvet at det tog knap 3 timer før jeg stod på Manhattan. Men der havde jeg også mistet min bagage – og DET tager lang tid for dem at få udfyldt diverse papirer.

   Jeg ønsker jer en rigtig god tur 🙂
   Bedste hilsner
   Tanya

   • Anne says:

    Tak for svar. Jeg har skrevet til begge car service, der bliver foreslået her på siden, de svarer dog ikke. Så kender du til andre?

 6. Jannie Bendtsen says:

  Hej..
  Vi er 6 personer der skal til New York d 26 feb.
  Jeg har skrevet til rimandy34@yahoo.com. og til hotellet som vi skal bo på, der tager begge 150 alt incl. men der er lang fra 65 til 150.
  Håber dog at finde en løsning inden vi skal afsted.
  Ellers en kanon side med mange gode fif..

  • Tanya says:

   Hej Jannie,

   Jeg vil tro, det er fordi I ikke kan være i en almindelig størrelse bil, at det koster ekstra. Men ja, vil give dig ret i der er ret langt fra $65 til $150
   Hvilken løsning har I valgt?
   Det er jo lige om lidt I skal afsted 🙂

   Kh Tanya

 7. jane says:

  Hej Tanya
  Kan de chauffører stadig kontaktes på de mailadresser du har oplyst?
  Vi skal til New York til Juni 2016 og vil gene benytte den service
  Mvh Jane

  • Tanya says:

   Hej Jane,
   Det kan de ja 🙂
   Rigtig god tur! Husk endelig at dele et par tips og tricks med os andre enten på Facebook eller Instagram @newyorkrejsetips 🙂
   Kh Tanya

 8. Anna Marie knattrup Møller says:

  Hej
  Jeg skal med min mand, 4 børn og niece for første gang til New York i juli. Vi kunne godt tænke os, at vi kunne køre sammen i en bil fra lufthavnen til vores hotel, og sammen få den wow oplevelse ….. Som det sikkert er at køre genne Manhatten for første gang. Og så den tryghed der er i at der holder en charfør klar til at tage i mod os i lufthavnen med 5 børn i alders gruppen 6-18 år.
  Hvilke e-mail er det i siger at jeg skal prøve at skrive til.
  Og er der ellers nogle gode råd – så kom endelig med dem 😀
  Kh Anna og familen

  • Tanya says:

   Hej Anne Marie,

   At blive hentet i lufthavnen ER der bare noget særligt over. Specielt når det er første gang 😉

   Jeg skal lige forstå det korrekt… I er 7 personer, som vil hentes i lufthavnen ? 🙂

   Du kan prøve at skrive til de to chauffører vi “plejer” at bruge.

   Vores nye chauffør ved nccarservice@hotmail.com henter dig i fx. JFK lufthavnen og kører dig til hotellet i New York. God service. Præcis pick-up og dejlige store, rene velduftende biler.

   Vores tidligere chauffør, Alcalde’s Limousine, som plejer at hente os i New York’s lufthavn og bringer os til hotellet. Vi bruger chaufføren Liliana, og de træffes på mail: rimandy34@yahoo.com

   I skal nok forvente det koster noget mere end $65 da I er 7 personer.

   Følger du med på Facebook? Og på Instagram?
   På Instagram @newyorkrejsetips er der ofte Instagram Takeover, hvor læserne selv deler deres oplevelser og tips MENS de er i New York.

   Du finder New York Rejsetips på facebook.com/newyorkrejsetips

   Jeg håber vi ses online 🙂

   Bedste hilsner
   Tanya

 9. Lotte Rasmussen says:

  Hej
  Vi er 4 voksne der skal til New York i juli. Vi lander i Newark og skal bo på Manhattan. Den faste pris du skriver at det koster for en taxa fra lufthavnen til Manhattan er det også hvis man er 4 personer der hver har en kuffert med?
  Vi overvejer nemlig også at skrive til “din” chauffør, så det er også for at have noget og sammenligne med.
  Tak for gode tips, både her og på Instagram.
  Hilsen Lotte

  • Tanya says:

   Hej Lotte,

   Fik du mine svar på mail? Tror jeg kom til at svare dig på mail i stedet 😉

   Kh Tanya.

   • Lotte Rasmussen says:

    Hej Tanya
    Nej jeg har desværre ikke modtaget dit svar på mail.
    Mange hilsner
    Lotte

    • Tanya says:

     Det beklager jeg 🙂
     Du får en copy paste her:

     “Hej Lotte,

     Way! Fedt med en tur til NYC i juli. Det skal I glæde jer til 🙂

     Uh lige mht. taxi må jeg være dig svar skyldig.
     Det ved jeg simpelthen ikke.

     Der er du nok nødt til at Google Yellow Cab og flat fare JFK/EWR eller noget i den stil. Så kan det være du finder dit svar 🙂

     Jeg kan på ingen måde anbefale at tage taxa. De snyder og bedrager – næsten hver gang.
     Vi skulle tidligere på måneden fra Newark International Airport til JFK med Taxa fordi vores fly blev aflyst. Chaufføren var ubehøvlet, kørte som død og helvede og det første han spørger om, da vi holder ved JFK “Who’s gonna tip me?”. Jeg var målløs. Han fik en 5’er (altså $5) og blev fornærmet og kaldte mig ting. Og det er helt “normal” opførsel – jeg har i hvert fald oplevet det før…

     Nu er det ikke sådan at jeg har aktier hos NC Carservice haha, så det er ikke derfor jeg anbefaler dem, de leverer bare varen perfekt hver gang. Jeg kan også anbefale at du evt. kontakter det hotel I skal bo på, og spørger om de kan arrangere noget for jer. Så har I da lidt priser at sammenligne med 🙂

     RIGTIG god tur og send endelig billeder “hjem” ved at tagge mig på Instagram. Det er så hyggeligt at kunne følge med i jeres ture 🙂

     Kh Tanya

 10. Camilla Pedersen says:

  Hej Tanya,

  Vi er en familie på 4 der rejser 14 dage til USA midt i juli. Vi Glæder os helt vildt:-)
  Vi begynder vores rejse i New York og ankommer til Newark en tirsdag eftermiddag kl. 15.45. Vi vil rigtig gerne undgå taxakø, så jeg vil høre om du kan anbefale et taxa/limosine selskab der er til at regne med. Du må også gerne skrive en pris hvis du nogenlunde kender en ny-pris.

  På forhånd mange tak for hjælpen 🙂

  MVH Familien Pedersen

  • Tanya says:

   Hej Camilla,

   Det er da klart I glæder jer 🙂 Det bliver da også mega fedt!

   I kan med fordel benytte jer af private car service.
   Jeg har god erfaring med to af slagsen.

   Det ene hedder Alcalde’s Limousine og kan træffes på mail: rimandy34@yahoo.com

   Det andet hedder NC Carservice (dem har jeg brugt de sidste par gange) og de træffes mail: nccarservice@hotmail.com

   Priserne ligger fra $59 og op. Alt efter hvor mange I er, skal I have autostol, har I meget baggage, hvilken lufthavn osv. osv.

   Jeg ønsker jer en RIGTIG god og fantastisk tur over there 🙂

   Bedste hilsner fra
   Tanya

 11. C.H. says:

  Hej New York Rejsetips,

  Jeg skal til to konferencer i Cincinnati, Ohio, her i juli. Det er min første gang i USA.

  Jeg skal mellemlande i New York (Newark) på min udrejse, og der har jeg 4t og 15 min. før jeg skal videre til Cincinnati.
  Kunne godt tænke mig at høre jer. Kan det betale sig for mig at tage Air Train fra Newark til Manhattan og så tilbage igen?
  Jeg ved godt at jeg ikke kan nå at se så meget.

  Håber at I kan svare på det.

  Hilsen
  Carina

  • Tanya says:

   Hej Carina,

   Fedt! Du skal glæde dig. Amerikanerne er skønne 🙂

   Desværre tænker jeg, det ikke kan betale sig at tage fra Newark til Manhattan med Air Train på de 4 timer du har i lufthavnen.

   Selvom der står i lufthavnen det kun tager 30 minutter, så holder det ikke i praksis. Det tager i den virkelige verden 45-60 minutter.

   Og da du jo forlader lufthavnen, så skal du igennem alt “bøvlet” når du kommer tilbage – det tænker jeg du i hvert fald skal bruge minimum 60 minutter på (du skal huske de begynder at boarde ca. 30 min. før take off).

   Så 1 time hver vej i transport.
   Plus 1 time til “check in” og security, finde din gate osv.

   – så har du 1 times tid på Manhattan. Det ville jeg ikke personligt turde løbe an på at kunne nå.

   Det ville være ærgerligt, hvis du missede dit fly :/

   Nyd din tur til US 🇺🇸
   Mange hilsner
   Tanya

 12. Johnny says:

  Hej
  Er lige landet i LGA og tog en taxa som blev fordelt uden for ankomst hallen.
  Vi er 4 og har hver en kuffert med – vi bor i finans distriktet og gav 52 $ incl. tips.
  En ældre smadderkasse af en taxi men en chauffør som gerne fortalte hvorfor han ikke kørte den vej som alle andre foreslog – og vi var fremme hurtigere en de som havde privat afhentning og en god oplevelse rigere.
  Det er vores første tur her så ser frem til 3 gode dage ( Kommer lige fra Florida så kun et kort stup inden turen hjem)
  Hilsen
  Fam . Jørgensen

  • Tanya says:

   Hej Johnny,

   Hvor er det dejligt at høre I havde en god oplevelse med Taxa til Manhattan 🙂 Der er lang imellem dem, så tak fordi du ville dele den.

   Jeg håber New York har behandlet jer pænt.

   Mange hilsner
   Tanya

 13. Søren says:

  Hej,

  Rigtig fin og inspirerende side. Det er fedt at mærke andre menneskers begejstring for denne fantastiske by. Jeg skal (langt om længe) der over igen, for tredje gang, her i september og glæder mig som et lille barn. En kommentar omkring transport fra lufthavn til Manhattan. Så har jeg prøvet en Shuttle Bus (fra Newark) og det var en rigtig fin (og billig) oplevelse. Vi var syv personer (inkl. mig og en til) og det gik hurtigt og var meget billgt. Vi blev smidt af foran hotellet og da vi skulle hjem igen, samlet op og kørt lige til afgangshallen. Første gang jeg var der, blev vi hijacked af en kæmpe sort mand og hans limousine. Vi var sikker på at nu var vores dage talte, men han var super sød og en spændende måde at ankomme til NYC på. Denne gang lander jeg i JFK og det har jeg ikke prøvet, så overvejer en af dine chauffør løsninger.

  • Tanya says:

   Hej Søren,
   Tak skal du have 🙂 Og tak fordi du læser med!

   Spørgsmål omkring Shuttle. Var det udelukkende en shuttle for gæster på jeres hotel?
   Jeg prøvede det i Miami og der skulle vi nemlig forbi et andet hotel på vejen, så det tog en evighed. Og så kostede det – tror det var $10 pr. person, så det var ikke så billigt i sidste ende (for os fordi vi var 3 afsted).

   Hvis du ikke bruger private car, og du tager en shuttle bus fra JFK til Manhattan (eller hvor du nu skal bo 🙂 ) Så må du meget gerne vende tilbage og fortælle om din oplevelse.

   Eller fortælle om det på Facebook.com/newyorkrejsetips.

   Det bliver FEDT med en tur til NY i September – jeg er helt plusundelig 🙂

   Mange hilsner
   Tanya

   • Søren says:

    Hej Tanya,

    Nej, det var kun os to til vores hotel. Jeg synes nu det gik hurtigt. Omvendt, så var det NYC – Manhattan, så vi sad bare måbende og kiggede ud af vinduerne. Jeg tror tiden stod stille 🙂

    Ja, jeg glæder mig også, alt for lang tid siden, men nu er der heldigvis ikke længe til jeg står der igen og septemer er et fantastisk måned i NYC.

    Hilsen Søren

    • Tanya says:

     Ja så er shuttle jo helt klart også en mulighed, hvis ikke der køres til andre hoteller i New York 😉

     New York er altid en god idé. Vinter, forår, sommer, efterår.

     Jeg er vild med New York i februar. Det er koldt, måske vådt og sjappet. Men der er bare noget over byen på det tidspunkt.

     Og så tidligt efterår…mmmm 🙂 Du er super heldig at du skal afsted nu igen.

     Nyd turen og følg endelig med på Facebook, hvis du har lyst 🙂
     Søg på @newyorkrejsetips – så kommer siden op.

    • Tina Lehrskov says:

     Hej Søren!

     Vi er tre personer som skal til New York og synes det lyder godt mht Shuttle bus. Var det en du havde bestilt inden afrejse via en hjemmeside eller skal vi henvende os i lufthavnen ved et bestemt firma? Vi lander i Newark.
     På forhånd tak for hjælpen

     Hilsen Tina

 14. Niels Peter says:

  Hej Tanya og andre

  Ligger lige nu på hotellet og nyder ophold i New York efter en god start med afhentning i JFK af nc carservice v/ Kevin som for ialt 75 dollars incl. tips bragte os til Wellington hotel på Manhatten. Vi har lavet aftale med ham om hjemturen med afhentning på hotellet. Nævnte at vi havde fået tippet af dig, det blev han glad for. Tak for en super god og aktuel blog.

  • Tanya says:

   Hej Niels Peter,

   Yay hvor fantastisk! 🙂
   Nyd nu endelig byen alt det I kan og send gerne billeder og tips hjem fra turen på facebook.com/newyorkrejsetips 🙂

   Dejligt I havde en god oplevelse med Kevin. Jeg kunne heller ikke forestille mig andet.

   Fortsat god ferie.
   De bedste hilsner fra
   Tanya

 15. Marianne Strauss says:

  Hej har du også gode tips vedr. hoteller i NYC

 16. Heidi ebsen says:

  Hey Tanya
  Skal lige høre til den der Pick up service. Har skrevet til ham Kevin ved NC Carservice og vi skal give 135 $ for at blive hentet i JFK og kørt til Jersey (Dharma Home suites Paulus Hook).
  Ville bare høre om det er 2017 prisen, da det er mere end dobbelt så meget som du skriver, eller om det handler om at vi er 4 og skal til Jersey?
  We har booket lejlighed ved Paulus hook, som du også har skrevet om – skal nok fortælle om vores oplevelser, når vi skal afsted til efteråret.
  Dejligt med en side, hvor så meget info er samlet på et sted.
  Mvh Heidi Ebsen

  • Tanya says:

   Hej Heidi,

   Jeg kender ikke Kevin’s priser i detaljer, men umiddelbart vil jeg tro det er fordi I skal fra JFK til Jersey City og så tror jeg det kommer an på, hvor mange kufferter I har og selvfølgelig også, hvilken bil I har valgt (eller han har ledig).
   – Men det er kun gisninger.

   Jeg får hver uge mails fra læsere, som betaler fra $59 til, som du skriver, $135.

   Uh I skal glæde jer til lejligheden. Den er SÅ fantastisk lækker!
   Jeg vil glæde mig til at høre fra dig igen ツ

   Mange hilsner
   Tanya