Johnny Rockets

Johnny Rockets

Johnny Rockets

Et besøg på Johnny Rockets er som at være med i filmen Grease! Gamle klassikere på jukeboksen og fed stemning, det er hvad du får på Johnny Rockets!

Mit første møde med New York tilbage i 2010, bød også på mit første besøg hos Johnny Rockets. Johnny Rockets er en burgerbar, der serverer de lækreste milkshakes, greasy burgers og ketchup-smileys.
Forestil dig en gammel musical som fx. Grease. Hele kliken sidder på burger baren og nyder en burger & en shake. Det hele bliver skyllet ned med skønne klassikere fra 50’er og 60’erne som toner ud af jukeboksen. Midt i det hele begynder tjeneren at synge, danse og optræde. Alle de andre tjenere synger med. Du tror du er med i Grease, men det er du ikke. Det er hverdagen på Johnny Rockets.

Hvordan er kvaliteten af maden?
Hvis du er på diæt skal du nok ikke engang kigge ind ad vinduerne. Jeg er sikker på man tager ½ kg på, bare ved det nemlig! Men er du til fedtede burgers, “fritter” og milkshakes så kom blot nærmere.
Det er ikke maden du skal komme der for, det er stemningen (selvom deres pommes frites smager virkelig godt! Og deres milkshakes – Oh my God!!!) Men personligt er jeg ikke særlig pjattet med deres burgers. Jeg synes de er lidt for fede i det, men altså jeg er jo også af hunkøn og en tanke der kommer forbi dagligt er “Jaja, det bliver jo sommer igen ikk!” Og så holder jeg lige en pause. Der skal jo også være plads til en is eller 3.

Hvor finder jeg denne energiske burgerbar?
Der findes sikkert mere end én Johnny Rockets i New York, men den jeg besøgte ligger på hjørnet af 56th og 3rd Avenue. De har åbent hver dag fra klokken 7 – 23 og vil du se hvad du kan forvente at dette sted, så klik dig ind på deres Youtube kanal her og se mere.

 

Foto er fra Johnny Rockets Instagram profil. Uploaded af elimendez23

 

Tagged with: , , ,