Med Aireal Tram til Roosevelt Island

Med Aireal Tram til Roosevelt Island

Med Aireal Tram til Roosevelt Island

Ved du at det er muligt at tage med Aireal Tram til Roosevelt Island på dit Metrocard? Det er det, og udsigten over Manhattan er fantastisk

Tag op til 59th og 2nd, fisk dit Metrocard op af lommen og tag med Aireal Tram til Roosevelt Island. En aerial tram er en slags “svævebane” som bringer dig fra Manhattan til Roosevelt Island på cirka 10 minutter. På turen får du en helt spektakulær udsigt over Manhattan, når du svæver 70 meter over jorden. Eller skal jeg sige over East River, for det er jo rent faktisk en bette (bette er jysk og betyder lille) ø du er på vej over på.

Når du igen har begge ben solidt plantet på jorden, så gå en tur ned til floden. Herfra kan du nyde udsigten over Manhattan Skyline, mens du spiser din medbragte frokost og nyder roen. For her er stille. Helt stille.

Som nævnt, så kan du tage med aireal tram til Roosevelt Island på dit Metrocard, og det er jo temmelig smart. Især hvis du har købt unlimited ride til subway’en.
Det er ikke min opfattelse at mange turister benytter sig af denne (næsten) gratis oplevelse i New York, hvilket jo er fint nok for dig for så skal du ikke bekymre dig om at stå som sild i en tønde. Men ærgerligt, hvis ikke du benytter dig af at se New York fra en anden vinkel.

Med Aireal Tram til Roosevelt Island

Du behøver ikke være bange for om den svinger og gynger vildt i luften, for det synes jeg ikke den gør. Det er jo en stor vogn man sidder eller står i, og der er masser af plads til du kan bevæge dig rundt. Glem ikke at nyde udsigten mod “nord”. Det vil sige op af Manhattan. Man (læs undertegnede incl. familie) stod næsten hele vejen og kiggede ud af “syd” vinduet. Det var rent held at jeg kom til at vende mig om for at se udsigten mod “nord” var mindst lige så fabelagtig!

Med Aireal Tram til Roosevelt Island

 

Det tager ikke lang tid at tage denne tur, som nævnt tager det bare ca. 10 minutter hver vej, så prøv at se om ikke du kan få plads i dit program til at tage med Aireal Tram til Roosevelt Island. Og husk at vise mig dine billeder enten på Facebook eller på Instagram og bruge hashtag #newyorkrejsetips : -)

 

 

Tagged with: , , , ,