New York rejsetips anbefaler

New York rejsetips anbefaler

New York rejsetips anbefaler

New York rejsetips anbefaler selvfølgelig at du bruger din sunde fornuft når du booker fly, hotel og andet godt når du er i New York. Nedenfor er listet de udbydere jeg kan sige god for.

Har du mod på selv at booke din tur til New York, kan det sagtens lade sig gøre. New York rejsetips er jo desværre ikke et rejsebureau så jeg kan ikke klare bookingerne for dig. Jeg kan kun komme med gode tips til, hvordan du får et udmærket billigt hotel, en billig flybillet eller en dejlig oplevelse når du skal fra lufthavnen til dit hotel.

Hotels.com er min foretrukne søgemaskine når jeg skal finde et billigt hotel i New York. Den er super nem at anvende, og servicen er altid god når man ringer til dem. Som jeg har skrevet om andet steds på bloggen, så er jeg stor fan af deres prisgaranti og deres Welcome Rewards loyalitetsprogram. Det gør at man faktisk kan blive i New York et par dage mere, helt gratis (hvis du vel at mærke har samlet 10 nætter).

Momondo.dk er for mig uundværlig og jeg synes sitet er fuldstændig fantastisk! Jeg bruger deres priskalender forholdsvis meget, og jonglerer rundt med datoerne for at se, hvilke dage der er billige at rejse på og hvilke der er knap så billige. Jeg kan let klikke de flyselskaber ud, jeg ikke vil flyve med. På Momondo kan du også booke en rundrejse hvis det er nødvendigt. Måske starter du din ferie i New York og skal flyve København – New York, New York – Las Vegas, Las Vegas – New York. Det kan du altså selv booke inde på Momondo. Smart ikk!

FDM-travel.dk siger de er gode til det der med USA, og det er da også min opfattelse. Jeg har i hvert fald været heldig at booke fly & hotel til New York hele 2 gange, hvor de kunne gøre det billigere end jeg selv kunne. Servicen er god hos FDM-travel og der står ikke rigtigt noget med småt du skal være opmærksom på. Hos dem kan du også booke det hele online, eller du kan ringe til et af deres kontorer. Det er vist nok lidt dyrere, hvis du vil have dem til at booke det til dig men muligheden er der altså. 

Kevin fra NC Car & Limo Service

Kevin fra NC Car & Limo Service og jeg

Car service

Vores nye chauffør ved NC Car service (kan bookes på mail: nccarservice@hotmail.com) henter dig i fx. JFK lufthavnen og kører dig til hotellet i New York.
God service.
Præcis pick-up og dejlige store, rene velduftende biler.
Du kan også booke Kevin fra NC Car & Limo service på Facebook.

Hils ham endelig fra mig 😉

Flere og flere spørger på priser fra NC Car & Limo Service.
Jeg kender ikke deres priser, på de forskellige ydelser, men du kan se deres rates (priser) her

(Intet af ovenstående er betalt reklame/anbefaling. Denne side bygger udelukkende på egen erfaring. Jeg er ikke “i lommen” på nogen ツ).

Tagged with: , , , ,
19 comments on “New York rejsetips anbefaler
 1. Charlotte Førsterling says:

  Hej Tanya,
  Som nævnt på din FB side, skal jeg afsted – med to andre – til april. Tænker at tage kontakt til “din” chauffør på den mailadresse du har anført. Ønsker nemlig transport både ifm ankomst og afgang.
  Skal jeg ikke referere til dig eller noget? For tænker at det måske virker lidt underligt at jeg sender dem en mail udenom. Har de en hjemmeside eller andre kontaktdata, hvor man evt kunne få fat på dem pr tlf. hvis man er forsinket eller lign.
  Tak for dine gode råd der bliver gennemlæst nøje. Det er bare service ;))
  Mange hilsner fra Charlotte

  • Tanya says:

   Hej Charlotte
   Tak for dine roser 🙂

   Jeg har netop svaret på din mail som du har sendt mig, men du får lige et kort svar her også – for god ordens skyld.

   Hvad enten du benytter min nye chauffør eller Lilliana (min tidligere chauffør) så behøver du ikke referere til mig. Servicen er hverken dårligere eller bedre af den grund hihi 😉
   Mange af disse car services har ikke en hjemmeside, men du skriver til dem på mail – hvor de også svarer dig. De vil typisk bede om et flynummer osv. På den måde kan de holde øje med om flyet er forsinket.

   Nogle car services har naturligvis en hjemmeside, men dem jeg har kørt med er begge nogen jeg har fået kontakt med gennem de hoteller jeg har boet på. Og min erfaringer viser også at benytter du en af de større bureauer (dem med hjemmeside) så er prisen noget højere…

   Jeg håber og VED, I får en FANTASTISK tur til april 🙂

   Kærlig hilsen
   Tanya

   • Steffen says:

    Hej Tanya,

    Vi skal også til New York i april måned, og i den forbindelse har jeg skrevet til din nye chauffør. Prisen for 4 personer er USD 85,00 inkl. parkering og tolls.

    Iøvrigt tak for en meget informativ og brugbar hjemmeside.

    Venlig hilsen

    Steffen

    • Tanya says:

     Hej Steffen,

     Ej det er ikke rigtigt! Hvad er nu den af!? Jeg har altid kun betalt $65 + tip, og vi rejser 2-3 personer hver gang.

     Men tak for dit input Steffen! 🙂

     Bedste hilsner
     Tanya

     ps. Rigtig god tur og send da gerne et dejligt forårs billede hjem til os andre 😉

   • Birgitte says:

    Hej Tanya.

    Ved du om car service vil køre til Brooklyns til en privatadresse? Vi er 6 personer som skal fejre nytår derovre ☺På forhånd tak for svaret Birgitte

    • Tanya says:

     Hej Birgitte,

     Jeg kunne ikke forestille mig andet end at de gerne kører til privatadresser. Men nu er det jo lige en nytårsaften (hvor fedt er det lige i øvrigt! 😉 ) så du må hellere lige høre dem, hvordan deres priser osv. er den aften.

     Når du har hørt fra dem, må du meget gerne lige skrive en kommentar mere. Jeg er sikker på nogen kan bruge svaret 🙂

     God pinse og GOD TUR når vi når dertil!
     Kh Tanya

 2. Birgitte Magic says:

  Hej …. Mine 2 døtre og jeg skal afsted til USA på fredag 26/6-15. Jeg “plejer” bare at tage en taxa, men vil prøve carservice, efter st have læst dine tips.
  Nu tænker jeg på hvornår man skal bestille dem til? Vores fly lander kl. 3.30 PM. Er det noget de selv finder ud af, hvis de får flynummeret?
  Tak for nogle fine tips.
  Vh
  Birgitte

  • Tanya says:

   Hej Birgitte,

   Mange tak for dine roser 🙂 Det er dejligt I kan bruge nogle af tipsene.

   Når du booker private car /car service, så spørger de om info omkring din rejse til NY. Blandt andet vil de gerne have oplyst, hvornår flyet er planlagt at lande OG flynummeret. De holder altså selv øje med om flyet er flere timer forsinket osv. Ligesom de også selv tænker immigration, bagageafhentning osv. ind 🙂

   Jeg har endnu ikke prøvet at stå og vente på dem, og du vil opleve det er SÅ nemt og SÅ dejligt at blive hentet i lufthavnen 😉

   Jeg ønsker jer en SUPER dejlig ferie og håber I vil dele jeres oplevelser og billeder på enten Facebook eller Instagram og bruge hashtag #NewYorkRejsetips 🙂

   De bedste hilsner
   Tanya

 3. Elma says:

  Hej 🙂
  Jeg har kontaktet begge dine chafføre.
  Der er meget pris og korrespondance forskel på dem.
  Ved du hvad man kan forvente af Rimandy, rimandy34@yahoo.com.
  Er det nogenlunde det samme som hos de andre?

  rimandy34@yahoo.com
  Han ønsker 65$ + 8$ parkering
  han skriver ikke detaljer, eks. hvad type bil eller om han venter inde i lufthavnen på os osv.

  nccarservice@hotmail.com
  De ønsker 130$ inkl. alt

  JFK PICK UP RATE
  ( SUV ) 6 pass
  GMC – SUBURBAN – ESCALADE
  VIP Service:
  ( JFK airport parking lot fee, 30 min to 1 hour INCLUDED, and tolls INCLUDED ) Passenger don’t need an US cell phone number.
  – We follow flight status.
  – The driver will be inside of the terminal near to passanger exit WITH an A4 page with your name on it.
  Plus 1 hour waiting time as an courtesy.

  • Tanya says:

   Hej Elma,

   Du kan roligt booke ved Rimandy 🙂 Dem brugte jeg altid førhen, det var kun fordi de pludselig satte prisen op at jeg benyttede mig af andre.

   Rimandy står i lufthavnen og venter på dig med et skilt, og kører i store, rene og pæne biler. Ingen problemer 🙂

   Jeg håber I får en dejlig tur når den tid kommer!
   Bedste hilsner
   Tanya

 4. Ivan Krygermeyer says:

  Hej Tanya
  Vi er en familie på 4 der skal til NY til Juli.
  Men vi lander i Newark. Kan man også benytte carservice derfra. Og hvis der er ændringer med fly kan man så kontakte og fortælle om ændringerne
  Mvh Ivan

  • Tanya says:

   Hej Ivan,

   Arh lækkert! Det må I glæde jer vanvittigt til 🙂

   Der er ingen problemer med at blive afhentet i Newark. Jeg har selv fløjet både til Newark og JFK, og er blevet hentet og bragt uden problemer.
   Og næste gang jeg skal afsted, skal jeg fra JFK til Jersey City. Ingen problemer 🙂

   Når du skriver en mail, vil de bede dig oplyse flynummer og ankomsttidspunkt og dato. De holder så selv øje med flytiderne. Selvfølgelig hvis du ved du er blevet ombooket el. lign. så skal de selvfølgelig have dette at vide 🙂

   Men de skal nok spørge om alt det de har brug for at vide i en mail.

   Rigtig god tur 🙂

   Mange hilsner
   Tanya

   Ps. Hvis du har lyst til at få lidt flere tips, kan du følge med på Facebook.

 5. Ivan says:

  Fantastisk site
  skal til NY for første gang i Okt 2016
  Jeg kan se der ikke har været nogen aktivitet siden 2/4-16
  Holder adresserne stadig til de nævnte i denne tråd ?

  Hvor skal man bo for at opleve det ægte NY uden at det behøver at være vild luksus (læs øst manhatten ?

  • Tanya says:

   Hej Ivan,
   Tak skal du have 🙂
   Ja mail adresserne til chaufførerne holder stadig. Den de fleste læsere anvender, er den til NC Carservice (de er også på Facebook, hvis du vil vide mere om Kevin, som ejeren hedder).

   Har du set mine anmeldelser på nogle af de hoteller jeg har boet på? Der kan du måske finde lidt inspiration. Jeg har aldrig givet mere end 1500,- pr. nat for et dobbeltværelse (vi boede 3 på værelset)
   Du finder listen her: http://www.newyork-rejsetips.dk/billigt-hotel-i-new-york-city/

   Følger du med på Facebook også? Her får du også masser af rejsetips til din tur til New York 🙂

   Mange hilsner
   Tanya

 6. Ivan says:

  ups mente mail adresser til chaufførerne ?

 7. Anne says:

  Hejsa
  Jeg skal til NY med min datter på 11 på torsdag, i øvrigt hendes første besøg, så tænkte jeg ville flotte mig med Carservice, da vi lander kl. 21:00.

  Kan oplyse, at jeg netop har fået mail fra NC carservice.
  Og prisen er desværre en helt anden end de 65$.

  Vi er en voksen og et barn med hver en kuffert og har fået 2 priser på hhv 90$ og 115$, for afhentning indendørs og udendørs, så der er godtnok sket noget med priserne og synes det er lidt meget at bruge, specielt, når man havde sat næsen op efter noget i stil med 65$

  Jeg skrev til begge firmaer, så håber den anden pris er bedre, men det var jo dem I skrev havde sat priserne op.
  Mvh
  Anne

  • Tanya says:

   Hej Anne,
   Æv hvor træls at prisen er SÅ meget højere lige når du skal afsted. Jeg får flere meldinger på Facebook, at nogle giver over $100 og andre $59, så jeg tror det har noget med tidspunktet osv. at gøre. Altså om det er højsæson eller ej.
   – Men jeg ved det af gode grunde ikke.

   Du kan også forhøre dig hos hotellet. De tilbyder også ofte Car Service (private car) og alternativt kunne være Uber.

   Jeg har aldrig selv prøvet Uber i New York, men en læser på Instagram taler varmt om det.

   Jeg håber I får en fantastisk tur og at I kommer (billigt) og sikkert frem 🙂

   Mange hilsner Tanya

 8. Anne says:

  Hej Tanya
  Det kan måske også have noget med valget at gøre. Og til de nævnte priser kommer 15-20% tips og yderligere næsten 9%, hvis man betaler med kort, så det billigste bliver ca. 118$
  Har du ellers nogle tips, når man rejser alene med en 11 årig, udover de store traditionelle sights. Jeg er selv stor NY fan og har været der MANGE gange, men aldrig med et barn, og når jeg googler, så er det mere legepladser og sådan noget, som hun er alt for stor til, der kommer frem. Men tænker now wouw effekten kan holde et par dage og så kunne en gang fod eller negleplje være sjovt. Vi skal bo på 34th ved Lexinton avenue, så det må være nogenlunde i nærheden.
  Har du prøvet at skaffe teaterbilletter eller lignende derovre? Det lyder som om der nærmest er noget lodtrækning, men gider heller ikke bruge en dag på at vente forgæves på noget.

  Prøver lige hotellet i morgen, men det plejer at være rimelig dyrt. Selv plejer jeg bare at tage airtrain og tog til Penn, så hvis ikke vi finder en bedre pris på carservice, så gør vi det og shopper pengene op i stedet. Modsat dig er jeg vild med woodbury outlet, selv om det grundet skatten jo ikke er så billigt som andre steder i USA.

  Tusind tak for en super blog !
  Anne og Ellen, som meget snart suser over there.

  • Tanya says:

   Hej igen Anne,

   Jeg beklager, du har måtte vente nogle dage på svar. I er kommet godt afsted til New York håber jeg 🙂

   Hvis du stadig mangler idéer til, hvad I skal se så fang mig på Facebook (@newyorkrejsetips) så skal jeg hurtigt sørge for at svare dig.

   Det er dog svært sådan lige at svare på, for piger på 11 kan være interesseret i så forskellige ting. Er det mode eller bamser der hitter you know 😉

   Ellers vil jeg bare sige NYD det og drys gerne dine tips til andre rejsende med piger på 11 😉

   Mange hilsner
   Tanya